Tuesday, March 13, 2012


Kirjahyllyllä pölyn seassa iloiset paperilinnut. Tykkään noista. Lapset tehtailevat niitä.
Minulla on keväthitaus meneillään. Saatan nauttia siitä, ehkä. Täytyy tottua.

Ompelin lisää kangaskasseja. Näitä meillä ei ole tarpeeksi. Ajatelkaa miten monta tarvittaisiin kantamaan viikon ruokaostokset seitsemälle... On kyllä hyvä käydä kaupassa vain kerran viikossa. Se on kamala reissu, kieltämättä, ja meitä varmaan vihataan kassajonossa joka kerta. Mutta: arki on helpompaa kun viikon ruokalista on selvä, rahaa säästyy (luulen ainakin), vähemmän autoilua moisen vuoksi (lähellä ei ole ruokakauppaa, vaikka kaupungissa asutaan.TYHMÄÄ!) ja tykkään tästä rytmistä.

Kerran yksi mies pienine ostoksineen huojentui niin kovasti kun päästin hänet meidän ruokavuoremme ohi kassajonossa, että sanoi: " Olet hyvä ihminen!" Mua hymyilyttää vieläkin. Aika hupsua.


Dust and colourful paperbirds on the bookshelf. I like these birdies, my kids make them now all the time. Lucky me.

Planting basil, sweet pea and sunflowers, and dreaming of summer. 

New grocery bags. We don´t have enough for our "once a week gigantic grocery shopping". Food for seven for a week. Think what that looks like. I´m sure people hate us on the line to cashier...(i don´t know how to say that in english, sorry).
Once an older guy got so relieved when i let him go before us in the line, that he said: "You are a good person!" Makes me smile. Pretty funny silly.