Sunday, March 25, 2012

Oi, Ruissalossa oli niin hyvät värit: ruskea, okra, keltainen, valkoinen, tumma vihreä. Hengitin syvään, ja kasvoin puiden kanssa rinta rinnan, sopivan hitaasti.
Näin pellolla kirmaamassa viisi-kuusi metsäkaurista. Puikkelehtivat niin nopeasti, etten kyennyt laskemaan tarkkaan. Pihassa näkyi niiden jälkiä. Samoin ketun ja supin. Joku oli myös syönyt omenapuun.
Joka puolella solisi puroja pitkin mäkistä maastoa. Se kuulosti ihanalta. Odottamattomalta ja ihanalta. Alkukevät. Nyt juuri!

Oli myös polkupyöräni kevätkarkelo. Ensimmäinen kunnon reissu. Tämä on ollut parhain ostos. Emmin aina ostotilanteessa, ja vaikuttaa siltä että emmin sitä enemmän, mitä tärkeämmäksi hankinta sitten myöhemmin osoittautuu. Olen iloinen että pyörä tuli kaikesta empimisestä huolimatta hankittua. Se on muuttanut elämäni. Ihan totta.
(Muita samankaltaisia empimisiä: kamera, kumisaappaat, sadetakki, laulava lintukirja, yksi tietty mekko, kantoliina, kaunis teekannu. Nuo kaikki jotenkin tärkeitä ja aikoinaan hyvää muutosta edistäviä. )


Early spring: right now! Still lost of snow in the forest here and there. But also little creeks jumping down the slopes, birds going crazy, deers wildly running down the hill, over the snowy meadow.
All the wonderful, beautiful colours there right now: okra, yellow, brown, white, dark green.
Someone had eaten the little appletree outside the summercabin. ( It´s probably the deers this time.)

First ride on my bicycle. It makes me so happy! Some things do. Some things can change everything. Bicycle is one of them. Don´t hesitate if you are planning to buy a bicycle. Or rubberboots.